Ingen klub kan få spilletilladelse på en spiller der tidligere har haft licens i en anden DAI klub, førend spillerens tidligere klub har slettet vedkommende spiller fra egen licensliste.

Spillere der kommer fra unioner som DBU København og DBU Sjælland, kan ikke opnå licens i DAI, førend deres DBU licens bevis er indleveret til DAI.

Holdenes placering i en række afgøres efter følgende retningslinjer:

5. Flest scoret mål

6. Indbyrdes kamp

7. Lodtrækning

Spillepladsen

Der spilles på en bane med maksimum målene 65 x 51 meter (en halv fodboldbane) som kan opstreges i henhold til følgende mål:

Mål feltet markeres med 3 krydser, 10 meter fra målstang langs mållinjen, 8 meter ind påspillepladsen midt for målet. Dette kryds er ogsåstraffesparkspletten. Mål felt og straffesparksfelt er identiske.

Spilletid

Spilletiden i en 7-mands kamp er 2 x 30 minutter.

Holdstørrelse

Et hold består af op til 10 spillere, hvoraf der maximalt må være 7 spillere

paÌŠ banen samtidigt.

1. En spiller skal være målmand og adskille sig fra de øvrige spilleres spilledragt.

2. Alle spillere skal bære tydeligt ryg numre

3. Der spilles med flydende udskiftning, som i 11 mands turneringen.

4. Udskiftning skal ske indenfor 5 meter fra midterlinjen, og ind paÌŠ egen banehalvdel.

5. Såfremt et af de fremmødte hold efter 10 minutters spil ikke har 6 spillere, afbrydes kampen og modstanderen tildeles sejren med 3-0. Er mål regnskabet efter de 10 minutters spil bedre end 3-0 er dette resultat gældende.

6. Såfremt ingen af de fremmødte hold efter 10 minutters spil har rådet over mindst 6 spillere, afbrydes kampen og ingen af de to hold opnår point, hvorimod kampen betragtes som afviklet. I dette tilfælde nedskrives begge holds mål regnskab med -3 mål.

Igangsættelse af spillet

Begyndelsesparket er retnings frit.

Frispark

Alle frispark er direkte.

Afstandsreglen

Afstandsreglen ved frispark formindskes fra 9,15 meter til 5,50 meter. Målspark tages inden for en afstand af 2 meter fra målstangen.

Offside

Offside reglen er annulleret.

Gule kort

Hvis en spiller forløber sig, eller viser usømmelig optræden (gult kort), skal han udvises i 5 minutter. Situationen kan ikke benyttes til udskiftning, førend de 5 minutter er gået.

Ingen spiller kan udvises (gult kort) mere end én gang i samme kamp. Skulle en spiller opnå sit 2. gule kort, medfører dette omgående udvisning (rødt kort), og i sådanne tilfælde skal kampens dommer indberette udvisningen til fodboldudvalget.

Røde kort

Udviste spillere vil være at idømme 2 kampes karantæne. Dog kan der ved grovere forseelser, eller i gentagelses tilfælde, i dømmes flere kampes karantæne.

Retningslinjer vedr. udvisninger

AdvarselL/tidbegrænset udvisning i samme kamp, gives for nedestående:

Protester mod dommerens kendelser ved ord eller handling - Usportslig opførsel - Gentagne gange at overtræde spillets love Ikke overholde afstandsregel - Kaste/sparke bolden væk - At forhale en igangsættelse - Holde elle puffe en modspiller - Angribe en modspiller med skulderen Indtræde/genindtræde i spillet uden dommerens tilladelse - Farligt spil - Berøve oplagt scoringsmulighed uden fare for modspiller (forsætligt at spille bolden med hÃ¥nden, puffe eller holde modstander, angribe modstander m/skulder, benspænd.) - Utilladelig spillemÃ¥de, overtræde spillets love u/fare for modstander -  Bruge fornærmeligt eller upassende sprog/tegn -  Voldsom adfærd i øvrigt - Voldsom tackling i kamp om bolden

​

​

Der idømmes mindst 3 spilledages karantæne for hver af følgende forseelser:

Berøve oplagt scoringsmulighed, hvor modstander bringes i fare - Voldsom tackling uden bold i nærheden - Andre forseelser, hvor modstander bringes i fare herunder kaste bolden mod modspiller/dommer/linjedommer eller forsøg herpå.

Der idømmes mindst 11 spilledages karantæne for hver af følgende forseelser:

Slå, sparke eller spytte modspiller - Ødelægge dommerens udstyr

Karantænen forhøjes med yderligere 1 spilledag for HVER af følgende forhold, der måtte forekomme i forbindelse med udvisningen:

Nægte at oplyse navn til dommeren - Ikke øjeblikkeligt at forlade banen (gå til omklædning) - Bruge fornærmeligt eller upassende sprog/tegn.

Forseelser af fysisk art mod dommer/linjedommer:

Vil ALTID idømmes mindst 1 ars karantæne

Karantænen forhøjes med yderligere 5 spilledage for HVER af følgende forhold, der måtte forekomme i forbindelse med udvisningen:

Truende adfærd mod dommer/linjedommer/modspiller efter udvisningen

3. udvisning i løbet af sæsonen til samme spiller:

Forhøjes karantænen yderligere med 1 spilledag

Trænere og ledere:

Trænere og ledere der udviser usportslig optræden vil blive tildelt karantæne. Tilsvarende kan den pågældende klub idømmes en bøde.

Fair Play

Fodboldudvalget udsteder et Fairplay bevis i alle rækker. Beviset vindes af det hold der har færrest strafpoint. Har to eller flere hold opnået samme antal point udstedes bevis til samtlige vindere.